Contact

Wij hopen dat de informatie die u op deze website hebt gevonden u van dienst zal zijn bij het uitzoeken van de juiste strategie en de beste opkoper van uw zilveren munten. Wij hebben deze informatie samengesteld uit vrij op het internet toegankelijke bronnen. Ook zal voor het samenstellen van deze informatie gebruik gemaakt zijn van informatie doe ons door derden is aangeleverd. Wij hebben hierdoor een beperkte invloed op de inhoud van deze informatie en kan het zijn dat u ons hierover feedback wilt geven. Wij verzoeken u voor alle zilver munten verkopen vragen gebruik te maken van het formulier op deze pagina. Dit is ook de beste manier om ons vragen zilver verkopen te stellen of voor andere redenen met ons in contact te komen.
Wij streven er naar om alle zilver vragen binnen één werkdag te beantwoorden. Mochten wij daar om de een of andere reden niet in slagen dan zullen wij daar binnen één werkdag contact met u over opnemen.

Alle informatie op deze website is, hoe zorgvuldig deze ook is samengesteld, volledig informatief van aard. Er kunnen dan ook op geen enkele wijze wat voor rechten dan ook aan ontleend worden.